';

NOFER je osnovan u Barceloni prije 50 godina i do danas u proizvodnom pogonu u Španjolskoj proizvode preko 1000 sanitarnih i proizvoda od nehrđajućeg čelika. Pozornost koju su posvetili detaljima i kontroli kvalitete učinila ih je jednim od vodećih dobavljača za ove vrste proizvoda u industriji. Kao njihovi ekskluzivni zastupnici pratimo NOFER standarde održavajući profesionalnost, individualnost i kvalitetu pristupa svakom klijentu.

NOFER PROIZVODI

Kvaliteta i dizajn
Dizajn NOFER proizvoda potkrijepljen je standardom ISO9000. Proces projektiranja proizvoda, kontrole kvalitete i ispitivanja provodi se imajući na umu krajnjeg korisnika. Kako bi proizveo i isporučio pouzdan i učinkovit proizvod, NOFER posvećuje posebnu pozornost tehničkim, sigurnosnim i ergonomskim aspektima dizajna te blisko surađuje s vodećim nacionalnim i europskim laboratorijima.

Univerzalni proizvodi
Naš cilj je stvoriti proizvode koje mogu koristiti sve vrste korisnika. Imajući to na umu, radimo na principu da bi naši proizvodi trebali biti prikladni za sve. Zbog toga je NOFER u mogućnosti ponuditi kompletan asortiman kupaonskih proizvoda prilagođenih potrebama svih naših kupaca.

OPREMA ZA HOTELE
Image
NOFER nudi kompletno opremanje hotelskih kupaona u standard i luksuz standardu. Svaku ponudu prilagođavamo kupcu vodeći se idejom osiguranja najvećeg stupnja kvalitete i dugotrajnosti koju oprema mora pružiti jednom hotelskom objektu.
KUPAONSKA OPREMA
Image
Kupaonice su jednako važne kao i ostale prostorije u vašem domu ili poslovnom objektu. Opremite ih suvremenim dizajnom, visoko sofisticiranom tehnologijom rada. Nudimo vam kupaonski namještaj kao i svu prateću opremu i dodatke.
KONCEPT 3 U 1
Image
Vrhunski dizajn i sofisticirana tehnologija čine ovaj uređaj jedinstven u svijetu kupaonske opreme. Operite i osušite ruke bez iti jednog dodira s uređajem osiguravajući si visok stupanj higijene i zaštite od prijenosa nove prljavštine dodirom.
SUŠILO ZA RUKE
Image
Tražite li sušila za ruke različitih mogućnosti, ali uvijek visokog standarda kvalitete NOFER se pobrinuo za svakog ponuditi odgovarajući uređaj koji je prijeko potreban u svakom javnom wc-u ujedno brinući o potrošnji stroji vašeg objekta.

Risje 1 Gornji Desines
10450 Jastrebarsko

KONTAKT TELEFON
+385 (0) 1 6279 530
+385 (0)99 5050 813
+385 (0)98 1635684

e-mail: info@solarlektus.hr

POŠALJITE UPIT

Ako imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne inforamcije slobodno nas kontaktirajte putem našeg telefona ili kontakt forme.